E-Flo IQ Merilni in Dozirni Sistem

E-Flo IQ

E-Flo IQ je celovita rešitev za inteligentno merjenje od rezervoarja do zaključka. Z električnim servo motorjem lahko merite neposredno iz rezervoarja oz. soda in vzdržujete optimalen nadzor pretoka — brez težav in stroškov zunanje merilne naprave.

Tih električni motor

Jedro E-Flo iQ črpalke je njegov električni servo motor, ki neposredno krmili gibanje črpalke. Sestavljen je iz močnega gonilnika in natančnega kodirnika, ki ustvari dovolj moči, da lahko dosledno dosegate visoke in nizke pretoke. Z uporabo električnega motorja je raven hrupa E-Fo iQ zelo nizka, kar je pogosto manj kot 70 dBa.

Napreden zaslon

Z naprednim zaslonskim modulom, Gracovim HMI, lahko v trenutku nastavite pravi profil nanosa ter vam omogoča, da shranite do 16 različnih stilov doziranja. Preprosti diagnostični zasloni olajšajo spremljanje vseh procesnih spremenljivk in iskanje predvidenih parametrov vzdrževanja. Komunikacijski prehodni modul omogoča popolno integracijo z vašim PLC-jem prek diskretnih V/I Ethernet/IP, PROFINET, PROFIBUS in DeviceNet povezav.

Robustne grelne cevi

Cevi so robustne, narejene za daljšo življenjsko dobo in vključujejo vrtljivi priključek za zmanjšanje obrabe. Grelne cevi so izolirane, da se zagotovi stalna in enakomerna temperatura materiala.

Aplikatorji

Za grelne in neogrevane aplikacije, do 158°F (70°C) je na voljo širok spekter dozirnih aplikatorjev.
Aplikacije z nizkim pretokom: ventili iQ so idealni za aplikacije z nizkim pretokom in zagotavljajo dolgotrajno in zanesljivo delovanje. Ta linija ventilov s tesnilom na konici, z snuff-back ter s krogličnim sedežem, za različne temperature, z različnimi šobami in konicami, zagotavlja večjo prilagodljivost in združljivost za široko paleto eno-komponentnih aplikacij (doziranje tesnilnih mas in lepil).
Aplikacije z visokim pretokom: Aksialni ventil je rotacijski dozirni ventil s trikotno glavo, idealen za aplikacije z visokim pretokom, ki zahtevajo zanesljiv in konsistenten nanos. Običajne aplikacije vključujejo doziranje uretana in tesnilnega materiala za zasteklitev avtomobilskih oken in vetrobranskih stekel.

© Copyright 2022 AIR-G d.o.o. Vse pravice pridržane.